Mrożona Herbata Mrożona
Need a bezglutenowy i wegański napój? Mrożona mrożona herbata może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, rodzinne torebki z herbatą, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Mrożona Herbata Mrożona.
Instrukcje
Umieścić torebki herbaty w dużej misce.
Zalać wrzątkiem torebki herbaty; strome 10 minut.
Wyjąć i wyrzucić torebki z herbatą.
Połącz cukier, 1/2 szklanki wody i jasnego syropu kukurydzianego w rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut.
Dodać mieszankę cukru i świeży sok z cytryny do herbaty; wymieszać, aby połączyć.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Wlać schłodzoną mieszaninę herbaty do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali; przykryć i zamrozić przez co najmniej 6 godzin lub do czasu uzyskania jędrności.
Usuń mieszaninę herbaty z zamrażarki; zeskrobać całą mieszaninę widelcem, aż będzie puszysta. Łyżka do pojemnika; przykryć i zamrozić do 1 miesiąca.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny i gałązkami mięty.