Mostek z nadzieniem ze szpinaku Herbowanego
Mostek z nadzieniem szpinakowym może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,57 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz tymianek, bulion z kurczaka, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Herbed Chestnut Farsz, Herbed Chleb Farsz, oraz Herbed Oyster Farsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek i tymianek; smażyć, aż cebula zmięknie, o 5 protokół. Chłodne 15 minut.
Wymieszać ze szpinakiem i macą. Farsz doprawiamy solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wytnij głęboką kieszeń w 1 stronie mostku, pozostawiając 3/4-calową granicę mięsa nieobciętego na pozostałych 3 stronach. Kieszeń wypełniamy farszem. Szaszłyk lub kieszeń zamykana.
Posypać solą i pieprzem cały mostek.
Połowę cebuli ułożyć na dnie dużej patelni.
Ułożyć mostek, grubą stroną do góry, na cebuli. Wierzch mostka z pozostałą cebulą.
Wlać 1/4 szklanki bulionu na patelnię.
Piec mostek odkryte, aż mięso i cebula zaczną brązowieć, o 1 godzinę.
Dodaj marchew, seler, czosnek, tymianek i liść laurowy na patelni wokół mostku.
Wlać pozostałe 2 szklanki bulionu. Patelnię przykryć folią. Obniżyć temperaturę do 149°.
Piec mostek do miękkości, o 2 1/2 godziny dłużej.
Wyjąć z piekarnika. Odkryć patelnię; niech mostek stać 30 minut.Cienko pokroić mostek na ziarno. Nakładać plastry na talerzu. Surround z warzywami z patelni. Łyżka tłuszczu z soków z patelni; soki doprawić solą i pieprzem.
Podawać z sokami z patelni.