Moje Żebra Na Plecach
Moje żebra na plecach to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 695 kalorii. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Udaj się do sklepu i odbierz sól przyprawową, sos barbecue, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka, Najlepsze Żeberka Dziecięce, oraz Najlepsze Żeberka Dziecięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetrzyj żeberka przyprawioną solą (lub ulubioną przyprawą) ze wszystkich stron.
Umieścić w długim mięsa zapiekanki stronie w dół i umieścić cytrynę na górze (równomiernie rozmieszczone nie nakładających się).Napełnij zapiekankę około cala wody.Przykryć folią aluminiową i piec w temperaturze 325 stopni przez około 2 godziny okresowo sprawdzając, czy jest wystarczająco dużo wody i czy nie spadają z kości do tego stopnia, że nie mogą iść na grilla.Podlewaj ulubionym sosem BBQ i grilluj na grillu przez około 5 minut na stronę.
Podawać (z dużą ilością serwetek), ale bez noża.