Moje Własne Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe

Moje Własne Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe
Moje własne ciasto truskawkowo-rabarbarowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 5 godzin i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, truskawki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Dzień Matki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Dżem Rabarbarowo-Truskawkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj truskawki, rabarbar, brązowy cukier, 1/2 szklanki białego cukru, cynamon, ziele angielskie, skrobię kukurydzianą i mąkę do miski; mieszaj, aż mąka i skrobia kukurydziana będą płynnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pozostaw wypełnienie na 30 minut. Jeśli nadzienie jest bardzo soczyste, dodaj dodatkową łyżkę skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ciasto podzielić na pół; rozwałkować na pół w okrąg na mąki powierzchni roboczej, i linii 9-calowy Pie danie z dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
5
Rozwałkuj pozostałą połowę w 10-calowe koło na mące i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Wlać nadzienie do naczynia wyłożonego skórką. Roztrzepać masło pokrojone w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
7
Pokrój pozostałą skórkę na paski o szerokości 3/4 cala (użyj zapiekanego noża do ciasta, aby uzyskać ładniejszą skórkę). Zwilż Brzeg wypełnionej skorupy dolnej odrobiną wody i ułóż dwa najdłuższe paski w krzyż na środku ciasta. Pracując od następnego najdłuższego do najkrótszego paska, naprzemiennie poziome i pionowe paski, tkając paski podczas jazdy. Naciśnij paski kraty w dół na dolnej krawędzi skorupy do uszczelnienia, i przyciąć paski górnej skorupy starannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
8
Skórkę posmarować mlekiem i posypać 1 łyżką cukru. Przykryj krawędzie ciasta paskami z folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku przez 15 minut; niższa temperatura do 375 stopni F (190 stopni C), i piec, aż nadzienie jest bulgotanie i skorupa jest złoty brąz, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Usunąć folię aluminiową około 15 minut przed końcem pieczenia. Wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto na 15 minut przy otwartych drzwiach i jeszcze 15 minut przy zamkniętych drzwiach. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu przez kilka godzin lub przez noc; wypełnienie zagęści się w miarę siedzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn