Mocha Cream Torte

Mocha Cream Torte
Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 82 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Mieszanka okruchów krakersów graham, mieszanki napojów kawowych o Smaku mokki, mieszanki ciast czekoladowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mocha Crunch Cream Torte, Toffee-Mocha Cream Torte, oraz Mocha Torte podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tłuszcz i mąka 3 9-W. okrągłe patelnie do pieczenia. Dno linii woskowanym papierem; posmaruj i zmiel papier. W małej misce połączyć okruchy krakersów, brązowy cukier, masło, orzechy włoskie i mieszankę napojów; wcisnąć do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ciasto przygotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; zalać przygotowanymi skórkami.
3
Piec zgodnie ze wskazówkami opakowania. Schłodzić przez 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Usuń woskowany papier.
5
Na lukier, w dużej misce, ubić serek śmietankowy, masło, kwaśną śmietanę i wymieszać na puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać cukier cukierniczy; ubić do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
7
Umieść jedną warstwę ciasta, chrupiącą stroną do góry, na talerzu do serwowania.
8
Rozprowadzić lukrem 3/4 szklanki. Powtórz z pozostałymi warstwami i lukrem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn