Mmmmmmmud Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Mmmmmmmud ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 970 kalorii, 14g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 23 minuty. Jeśli masz cukier, proszek słodowy, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w misce i wrzucić, aż dokładnie połączone. Naciśnij mieszaninę na dnie 10-calowej sprężyny formy patelni i przechowywać w lodówce.
Gęsty Mus: półsłodką czekoladę i masło rozpuścić w podwójnym kotle na średnim ogniu.
Lekko ostudzić, następnie ubić żółtka.
Ubić w proszku słodowym. Trzymaj ciepło. W misce miksera ubij białka, aż utworzą miękkie, opadające szczyty. Nadal ubijając, dodaj cukier w cienkim strumieniu i ubijaj, aż mieszanina będzie sztywna i błyszcząca. Wchodzisz do mieszaniny czekolady.
Wlać do patelni i wygładzić górę gumową szpatułką. Przechowywać w lodówce.
Lekki mus: roztopić czekoladki razem w górnej połowie podwójnego kotła na średnim ogniu.
Lekko ostudzić. W międzyczasie w mikserze ubijaj śmietanę, aż uformuje się miękki szczyt i ostygnie. W mikserze ubij białka, aż utworzą miękkie, opadające szczyty. Nadal ubijając, dodaj cukier w cienkim strumieniu i ubijaj, aż mieszanina będzie gęsta i błyszcząca. Trzeci na raz, złożyć białka do mieszaniny czekolady. (Może być konieczne ubijanie, a nie składanie, pierwsza trzecia, jeśli mieszanina jest bardzo gęsta).
Do musu złóż bitą śmietanę.
Wlać gęsty mus i wygładzić wierzch gumową szpatułką. Schłodzić do Ustawienia, co najmniej 3 godziny lub do 1 dnia. Aby odwrócić ciasto z patelni, ogrzej boki latarką i usuń ściany. Pokrój nożem zanurzonym w gorącej wodzie i w razie potrzeby podawaj z ciepłym sosem czekoladowym.
Połączyć czekoladę, umieścić na podwójnym kotle, mieszać do rozpuszczenia.
Ubij w syropie i wodzie, dobrze zawierając.