Miód Dijon Musztarda Schab
Miód Dijon musztarda Schab może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka schabu, olej roślinny, musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Miód Dijon Musztarda Schab, Miód musztarda wolnoopadająca schab i ryż, oraz Schab pieczony ziołowo-czosnkowy z sosem miodowo-musztardowym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Schab doprawić solą i pieprzem.
W małej misce wymieszać ocet, musztardę i zioła razem. Sos musztardowy do wieprzowiny.
W dużej, żaroodpornej patelni saute na średnim ogniu ogrzać olej roślinny. Polędwicę wieprzową przesmarować ze wszystkich stron.
Posmaruj sosem musztardowym i piecz w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 20 minut.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 15 minut przed krojeniem i podaniem.