Miso i miodowy glazurowany okoń morski z chińską sałatką z długiej fasoli

Miso i miodowy glazurowany okoń morski z chińską sałatką z długiej fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc spróbuj Miso i miodowego glazurowanego okonia morskiego z chińską sałatką z długiej fasoli. Na 4,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 33g białka, oraz 29g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka trawy cytrynowej, sól i pieprz, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Miso-glazurowany okoń morski z sałatką z ogórków Japońskich, Miso-glazed Sea Bass, oraz Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami.

Instrukcje

1
W małej misce połącz proszek miso z 1 łyżką gorącej wody, aby utworzyć pastę. Rozgrzać miód w misce do mikrofalówki przez około 1 minutę lub do nagrzania (należy uważać, ponieważ może szybko się spalić).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj miód do mieszanki miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
MisoMiso
3
Umieść rybę w plastikowej torebce i dodaj mieszaninę miodu. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać chińską długą fasolę i blanszować do miękkości, ale nie rozgotowane. Wstrząśnij fasolą w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i utrzymać ich kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Odcedzić i osuszyć długą fasolę i posiekać na 4 do 6-calowych segmentów lub uformować okręgi, owijając fasolę wokół siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
7
Na dużej patelni dodać olej z pestek winogron i ciepła, aż palenie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Usuń ryby z marynaty i sear w gorącej patelni, aż miąższ ma nieprzezroczysty kolor, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Wyjmij rybę z patelni na duży talerz i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Do sosu, za pomocą tej samej patelni, na średnim ogniu, dodać cebulę i saute aż półprzezroczyste, następnie dodać bulion z kurczaka, imbir i trawa cytrynowa i gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Eliksir GEliksir G
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Usunąć z ciepła i odcedzić ciecz, odrzucając ciała stałe.
12
Powrót płynu do czystej patelni, na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
13
Dodać rodzynki i zmniejszyć płyn o połowę jego objętości. Wymieszać w kostkach masła i ubijać, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
Wyjąć z ognia i pozostawić na odpoczynek do czasu potrzebnego.
15
Rozgrzać trochę oleju z pestek winogron na średniej patelni, na średnim ogniu, i dodać długie koła fasoli lub paski i saute aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
16
Aby służyć, ułóż 2 długie kręgi fasoli na środku każdego talerza. Fasolę polać filetem rybnym i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
17
Dekoruj kolendrą i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
18
Uwaga kucharza: aby to danie było wyjątkowo wyjątkowe, możesz zrobić chrzanowy smak, aby przejść na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn