Miso i miodowy glazurowany okoń morski z chińską sałatką z długiej fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc spróbuj Miso i miodowego glazurowanego okonia morskiego z chińską sałatką z długiej fasoli. Na 4,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 33g białka, oraz 29g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka trawy cytrynowej, sól i pieprz, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Miso-glazurowany okoń morski z sałatką z ogórków Japońskich, Miso-glazed Sea Bass, oraz Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami.
Instrukcje
1
W małej misce połącz proszek miso z 1 łyżką gorącej wody, aby utworzyć pastę. Rozgrzać miód w misce do mikrofalówki przez około 1 minutę lub do nagrzania (należy uważać, ponieważ może szybko się spalić).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Miso
3
Umieść rybę w plastikowej torebce i dodaj mieszaninę miodu. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać chińską długą fasolę i blanszować do miękkości, ale nie rozgotowane. Wstrząśnij fasolą w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i utrzymać ich kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Odcedzić i osuszyć długą fasolę i posiekać na 4 do 6-calowych segmentów lub uformować okręgi, owijając fasolę wokół siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
7
Na dużej patelni dodać olej z pestek winogron i ciepła, aż palenie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Do sosu, za pomocą tej samej patelni, na średnim ogniu, dodać cebulę i saute aż półprzezroczyste, następnie dodać bulion z kurczaka, imbir i trawa cytrynowa i gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół.