Mini zapiekanki z kurczaka z boczkiem i majerankiem

Mini zapiekanki z kurczaka z boczkiem i majerankiem
Mini placki z kurczaka z boczkiem i majerankiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 847 kalorii. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać applewood - wędzony boczek, fasolki verts, crème fraîche, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Mini Placki Z Kurczaka Z Boczkiem, Mini Placki Z Jajkiem I Bekonem, oraz Mini placki z boczkiem i pieczarkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.boczek gotować w dużej dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Posiekaj bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Dodaj cebulę do kapieli na patelni; smażyć do miękkości i złoty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać kolejne 3 składniki; wymieszać 1 minutę.
5
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniawysoki i gotować, aż warzywa będą prawie miękkie i niektóre ciecz jest zmniejszona, o 8 protokół. Wymieszać w 2/3 szklanki crème fraîche, kurczaka, i boczek. Przynieś na wolnym ogniu. Doprawić pieprzem. Podziel na cztery 2-szklankowe suflety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
PieprzPieprz
BoczekBoczek
BulionBulion
6
Rozłóż ciasto francuskie na powierzchni roboczej; rozwałkuj na 12-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
7
Pokrój na 4 równe kwadraty. Nadzienie na suflet z ciastem; brzegi złożyć na brzegi naczynia.
8
Wierzch skórki (nie brzegów) posmarować pozostałą 1 łyżką crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
9
Przeciąć małe X w środku skorupy; przebić wszystko widelcem.
10
Piec, aż skórki są złociste i napełniania ogrzewa się przez, O 22 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Możesz również zrobić jeden duży placek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieść nadzienie w naczyniu do ciasta o średnicy 9 cali. Ustaw 12-calowy placek na nadzieniu, a następnie złóż krawędzie na obręcz. Czas pieczenia nadal będzie wynosił około 22 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal) 624,27, % kalorii z tłuszczu 51,9, tłuszcz (G) 36,03, tłuszcz nasycony (G) 14,60, Cholesterol (mg) 135,43, węglowodany (g) 35,59, błonnik pokarmowy (G) 6,34, cukry ogółem (G) 9,85, węglowodany netto (g) 29,25, Białko (g) 37,89
4
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn