Mini Bochenki Mięsne Z Fasolką szparagową
Przygotowanie mini bochenków mięsnych z fasolką szparagową zajmuje około 22 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,39 USD za porcję. To danie główne ma 389 kalorii , 36 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 12 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, sos pomidorowo-bazyliowy, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 73% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Mini bochenki mięsne , mini bochenki mięsne i mini bochenki mięsne są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Doprowadź średni rondelek z osoloną wodą do wrzenia. W dużej misce połącz jajko, 1/2 szklanki sosu makaronowego Classico® z pomidorami i bazylią, bułkę tartą, 2 łyżki bazylii i 1/4 łyżeczki soli.
Dodaj wołowinę i 1/2 szklanki sera; Dobrze wymieszać. Podziel mieszankę wołową na cztery równe porcje. Uformuj każdą porcję w owal o wymiarach 5-1/2x2 cali.
Umieścić na blaszce do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali. Posmaruj łyżką pozostałym sosem makaronowym Classico® z pomidorami i bazylią i posyp pozostałym serem.
Piec 15 minut lub do momentu, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F.
W międzyczasie gotuj fasolkę szparagową we wrzącej, osolonej wodzie przez 10 minut.
Odpływ; wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i czerwoną papryką.
Podawać z grzankami mięsnymi.
Całość posypujemy pozostałymi listkami bazylii.