Zapiekanka z jajkiem i Haszem brązowa
Jajko i Hash brązowy zapiekanka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bulk wieprzowe śniadanie kiełbasa, ser szwajcarski, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 130 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ham & Egg Hash Brown Zapiekanka, Zapiekanka Hash Brown, oraz Zapiekanka Hash Brown.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wrzucić ziemniaki z olejem roślinnym w misce, aż ziemniaki są dobrze pokryte. Naciśnij ziemniaki do 10-calowej patelni do ciasta, aby utworzyć skórkę.
Pieczemy ziemniaki w rozgrzanym piekarniku na złoty kolor, około 30 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C).
Podczas pieczenia ziemniaków, rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać z kiełbasą. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Połącz kiełbasę z jajkami, pieczarkami, serem pepperjack, serem szwajcarskim, mlekiem, 1 łyżką natki pietruszki, solą czosnkową i czarnym pieprzem w dużej misce.
Wlać mieszaninę jajek do przygotowanej skorupy ziemniaczanej.
Piec w piekarniku, aż jajka są ustawione, o 25 protokół. Ułóż plastry pomidora na jajkach i posyp pozostałą 1 1/2 łyżeczki natki pietruszki na wierzchu. Wróć do piekarnika i kontynuuj pieczenie, aż pomidory zmiękną, o 5 minut więcej.