Ming Spareribs
Ming Spareribs jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz konfitury morelowe, miód, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kurczakiem Ming, Kanapki z polędwicy wieprzowej Ming Tsai z Napa Slaw, oraz Pieczona pierś z kaczki Ming Tsai ze słodko-kwaśną żurawiną Ch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żeberka pokroić na kawałki wielkości porcji.
Miejsce w patelni o wymiarach 11 na 17 cali.
Wymieszać sos sojowy, marmoladę i miód.
Zalać żebra; obrócić do płaszcza.
Przykryj patelnię szczelnie.
Piec w piekarniku 350 przez 1 godzinę. Obróć żebra, przykryj i kontynuuj pieczenie, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, o 30 minut dłużej.
Żeberka wieprzowe przełożyć łyżką do naczynia do serwowania. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z soków z patelni.
Do miski wlać soki z patelni i podawać na łyżkę wieprzową.