Mieszanka ryżu warzywnego
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, warzywna mieszanka ryżowa może być wspaniałym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 6 g białka i 3 g tłuszczu. Za 60 centów za porcję otrzymasz dodatek na 7 osób. Dostarcza go Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup ząbki czosnku, granulowany bulion z kurczaka, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 65%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Mieszanka ryżu warzywnego, Mieszanka ryżu warzywnego i Mieszanka ryżu warzywnego.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę, sos sojowy i bulion. Wymieszaj ryż. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45-50 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż na oleju zieloną paprykę, kalafior, brokuły, cebulę i czosnek, aż będą chrupiące. Wymieszaj warzywa i tymianek z mieszanką ryżową.