Mieszana Fasola Z Masłem Limonkowym
Mieszana fasola z masłem limonkowym to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 72 kalorie. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę z limonki, koperek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Mieszana fasola z orzeszkami ziemnymi, imbirem i limonką, Mieszana fasola z orzeszkami ziemnymi, imbirem i limonką, oraz Fasola Maślana, Karczochy I Liście Mieszane dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść fasolę w rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 10 minut lub do miękkości; odcedzić.
Rozpuść masło na patelni; dodaj koperek, sok z limonki i skórkę, sól, pieprz i fasolę. Mieszaj, aby pokryć i gotuj, aż się rozgrzeje.