Mielona zupa wołowo-warzywna

Mielona zupa wołowo-warzywna
Mielona zupa wołowo-warzywna jest bez glutenu i bez nabiału przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 2,05 zł za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Jest idealny do Jesień. Mieszanka marchwi, fasoli, fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób lubi to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Warzywna Z Mielonej Wołowiny, Zupa Warzywna Z Mielonej Wołowiny, oraz Pikantna mielona zupa wołowo-warzywna podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, seler i marchew do miękkości, 6 do 8 minut. Czosnek wymieszać z mieszaniną cebuli; gotować, mieszając, aż pachną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjmij garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i mieszać mieloną wołowinę partiami w gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełóż rumianą wołowinę do mieszanki cebulowej w dużym garnku za pomocą łyżeczki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Rozgrzać mieszankę cebulowo-wołową na średnim ogniu. Wymieszaj sok warzywny, bulion wołowy, pomidory, włoską przyprawę, bulion wołowy, tymianek, pieprz cayenne, sól i czarny pieprz w mieszankę wołową. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aby zmiksować smaki, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Sok WarzywnySok Warzywny
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Wymieszaj kukurydzę, fasolę nerkową, fasolę cannellini, fasolę great Northern, zieloną fasolę, groszek, fasolę lima i okrę w mieszankę wołową; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ciepło do niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż się podgrzeje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola WielkokwiatowaFasola Wielkokwiatowa
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia33
Magazyn