Miecznik-Pastan Oliwkowy jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 606 kalorii, 42g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, oregano, makaron, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miecznik Z Oliwą, Orzeszkami Piniowymi I Pietruszką, Miecznik zapiekany w sosie pomidorowo-oliwkowym, oraz Grillowane Steki Z Miecznika Z Pesto Oliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery i ułóż stojak folią aluminiową. Broil miecznik 3 minut na jednej stronie, włączyć, top z oliwkami, i broil 4 minut dłużej. W międzyczasie, wlać olej do garnka smażyć i gotować cebulę i czosnek, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Czosnek
Oliwki
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Brojler
Patelnia
2
Dodaj oregano i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Kapary
3
Makaron ugotować i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
4
Po ugotowaniu ryby wyjmij ją z brojlerów i pokrój w cienkie paski. Łyżka i oliwki, z mieszanką cebula-Kapar, na świeżo ugotowany makaron i wrzucić delikatnie.