Melasa-Szynka Kawowa Glazurowana
Melasa - Kawa Glazurowana szynka jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 887 kalorii. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mocną kawę, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Coconut Iced Coffee ... with Mini Chocolate Glazed Coffee pączki, Marynata Do Kawy I Melasy, oraz Ciasto Kawowo-Melasowe Shoofly.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 7 składników aż do wymieszania. Następnie rezerwy 1 filiżanka melasy-SOS kawowy w małej misce; odstawić zarezerwowany sos na bok.
Trim szynka, i, w razie potrzeby, wynik w diamentowy wzór.
Umieść szynkę na lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Pozostałą melasę-SOS kawowy polać równomiernie szynką.
Piec, na Dolnym stojaku, w temperaturze 350 przez 2 godziny lub do momentu, gdy termometr mięsny zarejestruje 140, fastrygując sosem na patelni co 15 minut. Przykryć luźno lekko nasmarowaną folią aluminiową przez ostatnie 30 minut, aby w razie potrzeby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Wyjąć szynkę z patelni do pieczenia; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Podgrzać melasę-SOS kawowy i podawać z szynką.
Melasa-Kawa Glazurowana pierś indyka: substytut 1 (5 - do 5 1/2 funta) pierś indyka z kością ze skórą dla szynki.
Umieścić indyka na lekko nasmarowanej patelni 11 x 7 cali. Postępuj zgodnie z zaleceniami, pokrywając luźno folią aluminiową przed pieczeniem.
Piec w temp. 350 przez 1 godzinę; piec od 1 do 1,5 godziny lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 170, polewając sosem melasowo-kawowym co 15 minut.
Podawać z ciepłą melasą reserved-sosem kawowym. Składam 10 do 12 porcja.