Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Melange Gumbo. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje $2.18 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę andouille, koszerną sól i pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Russ ' s Vegetable Melange, Czerwona i zielona sałatka z Mélange, oraz Okoń morski z melanżem warzywnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 szklanki oleju roślinnego w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu do gorąca, o 5 protokół. Zmniejsz ogień do średniej, a następnie ubijaj mąkę w 2 dodatkach, aż mieszanina uzyska konsystencję ciasta. Kontynuuj gotowanie, stale ubijając, aż zasmażka będzie ciemnobrązowa, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Zdjąć z ognia, następnie wymieszać na pół każdą z cebuli i papryki. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Połącz cały kurczak, 10 szklanek wody, płatki czerwonej papryki, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu w dużym garnku. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 godzinę. Odcedzić bulion, następnie wrócić do garnka i odstawić.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Dodać zasmażkę; gotować na średnim ogniu, mieszając, aż się rozpuści, o 5 protokół. Wymieszać z pozostałą cebulą i papryką. Powrót do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodać kiełbasę andouille i surowe piersi z kurczaka, zmniejszyć ogień do średnio niskie i gotować, pokryte, 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Andouille
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
11
Dodać wędzonego indyka, pokrojoną kiełbasę z kurczaka, gotowane kawałki kurczaka i szalotki i gotować na wolnym ogniu, pokryte, 30 protokół. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni, a następnie wymieszać przyprawę Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Kiełbasa Z Kurczaka
Muszelki Cannelloni
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
12
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.