Maślanka Puree Ziemniaczane
Maślanka puree ziemniaczane jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka sosu alfredo mix, masło, maślanka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Maślanka Puree Ziemniaczane, Maślanka Puree Ziemniaczane, oraz Maślanka Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku przykryć ziemniaki zimną wodą o 1 cal.
Dodać sól czosnkową i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Obniżyć temperaturę i dusić do miękkości.
Gdy ziemniaki się gotują, do rondla wlej maślankę i dodaj masło. Przynieś na wolnym ogniu.
Dodaj szczypiorek i sos alfredo mix.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Odcedzić ziemniaki i wrócić do garnka. Za pomocą masher ziemniaki grubo rozgnieść ziemniaki, aż będą gładkie. Powoli dodawać mieszaninę maślanki i mieszać do kremowej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.