Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Mule w winie. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 18 g białka, 20 g tłuszczu i łącznie 354 kalorie. Za 2,66 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka chleba, małży, mielonych nasion kopru włoskiego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 65% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Małże z białym winem, Małże w białym winie i Małże z koprem włoskim i winem.
Instrukcje
1
W dużym rondlu lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu podsmaż cebulę na maśle do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj nasiona kopru włoskiego, płatki czerwonej papryki, czosnek i skórkę pomarańczową i smaż, aż zacznie wydzielać zapach, mieszając, kolejne 1 do 2 minut. Zwiększ ogień do maksymalnego i zglaśnij patelnię winem, pozwalając mu przez minutę bulgotać. Zmniejszyć ogień do średniego, dodać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Riesling, różowe wino i muscadet to moje ulubione dania z małży. Muscadet to klasyczne połączenie, ale sprawdzi się wiele wyrazistych, wytrawnych białych. Jeśli małże są gotowane z pomidorami, wybierz różowe. Jeśli małże są zbyt ostre, spróbuj Rieslinga. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "