Marynowany łosoś Masters może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 465 kalorii, 47g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.95 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz trawę cytrynową, sos sojowy, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Mój dzień w Masters I Masters słynna kanapka z serem Pimento, Georgia Peach Ice Cream Sandwich od mistrzów, oraz Top Chef Masters 'Jody Adam' s pistacjowo-selerowe Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj 1 na raz przez otwór paszy blendera działa, mango, delikatne części trawy cytrynowej, kolendra, szalotki, szalotka, i korzeń imbiru, aż zaczną tworzyć pastę. Pozostaw Blender uruchomiony i przez otwór podawania dodaj pastę curry i sos chili Sriracha i zmiksuj przez kilka sekund, a następnie kontynuuj, dodając płyny po 1 na raz: Chardonnay, sos sojowy, sok pomarańczowy i mleko kokosowe. Rezerwa połowę tej mieszanki w małej misce, aby zrobić w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sriracha
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Pasta Curry
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Chardonnay
Eliksir G
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Przenieść zastrzeżoną mieszaninę sosu do małego rondla i gotować na średnim ogniu, aż zacznie bąbelkować i zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni w piekarniku bezpiecznym i sear każdej stronie łososia (strona skóry w dół pierwszy) bez przeszkadzania przez pierwsze 3 do 4 minut czasu sear z każdej strony. (Pozwala to na karmelizację powierzchni, więc ryba nie rozerwie się po odwróceniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Przenieś patelnię do piekarnika, aby zakończyć rybę - kolejne 5 do 7 minut, w zależności od grubości filetów. Nie rozgotowywać ryby. Robi się to, gdy wraca po lekkim pchnięciu. Użyj rękawicy kuchennej, aby wyjąć patelnię z piekarnika (ten uchwyt będzie gorący).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.