Marokański gulasz z jagnięciną i morelami
Marokański gulasz z jagnięciną i morelami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 3,18 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka czosnku, soku pomarańczowego, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marokański gulasz z jagnięciną i morelami, Marokański Gulasz Jagnięcy, oraz Marokański Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Jagnięcinę posypać solą i dodać do garnka. Gotować, często obracając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Przenieść do wolnej kuchenki.
Dodać cebulę i czosnek do garnka i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 3 protokół.
Wlać bulion i sok i doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna garnka.
Wlać do wolnej kuchenki, dodać skórkę pomarańczową i laskę cynamonu. Przykryć i gotować na niskim, aż jagnięcina jest przetargu widłowego, 5 do 6 godzin. Wymieszać z morelami i miętą. W razie potrzeby doprawić solą.
Przed podaniem wyjąć i wyrzucić laskę cynamonu.