Margarita z opuncji z solą Ancho Chile

Margarita z opuncji z solą Ancho Chile
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc daj Margaritę z opuncji z solą Ancho Chile. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 1. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, sok z limonki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Opuncja Mrożona Margarita, Sedonan Arizona: czerwone skały, duże koty i opuncja Margarita {}, oraz Chile Margarita z solą paprykową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W przypadku margarity: wstrząśnij wszystkimi składnikami i przelej do schłodzonego kieliszka koktajlowego z solą ancho.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia9
Magazyn