Marchew kandyzowana i pasternak
Kandyzowana marchew i pasternak to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 138 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, pieprzu, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona marchewka i pasternak, Marchew, pasternak i ziemniaki, oraz Pieczony Pasternak I Marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać marchewkę i kolejne 5 składników. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 12 minut lub do miękkości.
Posypać natką pietruszki.