Mango-Shrimp Tostadas
Mango-Shrimp Tostadas to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 386 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Serrano chili, odtłuszczony bulion z kurczaka, tortille z mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czarna fasola i Mango Tostadas, Mini kurczak i Mango Tostadas, oraz Kurczak Tostadas z salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć pestkę i obrać z mango i wyrzucić.
Pokrój owoce na małe kawałki i włóż do miski.
Pokroić na małe kawałki i dodać do mango.
Dodaj sok z limonki, krewetki, chili, i zielona cebula; wymieszać delikatnie.
Miejsce tortille obok siebie na 14-przez 17-calowy blachy do pieczenia.
Piec w piekarniku 400, aż chrupiące i lekko rumiane, o 10 protokół (o 9 protokół w piecu konwekcyjnym), obracając tortille raz po 4 do 5 protokół.
Ostudzić na patelni 1 do 2 minut.
W międzyczasie, połączyć refried fasoli i bulionu w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, przykryć i podgrzewać w kuchence mikrofalowej na pełnej mocy (100%), aż gorące, o 1 minutę.
Umieść tortille na talerzach.
Fasolę rozłożyć równo na tortille. Sałata rozsypać równo na fasoli, a następnie top sałata z mieszanki krewetek i śmietany.