Makaroniki Kawowe
Need a deser bezglutenowy? Makaroniki kawowe mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, ciężką śmietanę, liofilizowaną kawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Coconut Iced Coffee ... with Mini Chocolate Glazed Coffee pączki, Czekoladowe Muffinki Kawowe + Millstone House Blend Coffee, oraz Kubek Cinnamon Coffee Cake with coffee-mate Extra Sweet & Creamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. w robocie kuchennym, wyposażonym w metalowe ostrze, połącz migdały i brązowy cukier. Proces aż do całkowitego zmielenia. Za pomocą miksera elektrycznego, wyposażonego w przystawkę do ubijania, ubijaj białka i śmietanę tatarską na małej prędkości, aż staną się pieniste.
Dodać 1 1/2 szklanki cukru cukierniczego. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i kontynuuj bicie, aż do bardzo sztywnych szczytów, a białka po prostu zaczną się ślizgać i smagać po bokach miski.
Wyjąć miskę z mieszaniny i złożyć w mieszaninie migdałów i cukru. Po prawie całkowitym włączeniu dodać 2 łyżeczki kawy i kontynuować składanie aż do wymieszania. Ciasto musi być gładkie i błyszczące, i powinno łatwo rozprzestrzeniać się bez cieknącego. Jeśli jest matowy i jędrny, złóż go trochę dłużej, aby lekko spuścić powietrze i uzyskać wymaganą konsystencję. Ale nie opróżniać go zbyt dużo lub ciasto z rozprzestrzeniania zbyt dużo i szczyty ciastek pęknie po upieczeniu. Napełnij dużą torebkę z ciastem, wyposażoną w rurkę z ciasta zwykłego 3/4 cala, za pomocą ciasta. Linia dwie pół arkuszy patelnie z pergaminem. Rura kopuły w oszałamiających rzędach 1 cal szerokości i 1 cal od siebie. Chyba że masz 2 piekarniki, rury tylko 1 arkusz ciastek na raz.
Umieść pustą blachę do pieczenia pod Blachą ciastek i kontynuuj pieczenie, używając drewnianej szpatułki, aby przytrzymać uchylone drzwi piekarnika, aż szczyty ciastek są bardzo lekko rumiane i suche w dotyku białe wnętrze jest nadal miękkie, a DNA nadal Blade, około 8 do 10 minut. Podnieś blachę do pieczenia ciastek z pustej blachy do pieczenia i zabierz ją do zlewu.
Wlać zimną wodę, około 1/2 szklanki, między papier a blachę do pieczenia (przechylając blachę tak, aby woda spływała po całej powierzchni i dokładnie spływała do zlewu), aby odparować ciasteczka z papieru. Następnie umieść blachę do pieczenia na stojaku z drutu i ostudź.
Rozłóż spody połowy ciasteczek z odrobiną Ganache.
Umieść pozostałe ciasteczka, po prawej stronie do góry, na Ganache, lekko naciskając, aby utworzyć kanapkę.
Nadziewane makaroniki ułożyć na talerzu.
Posiekać czekoladę i umieścić go w małej misce ze stali nierdzewnej. Doprowadzić krem tylko do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo mieszaj śmietanę z czekoladą za pomocą trzepaczki i nadal mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Następnie pozostawić do ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu drewnianą łopatką, aż zacznie gęstnieć.