Makaron z tuńczykiem i białą fasolą z bułką tartą Gremolata
Makaron Tunan i biała fasola z bułką tartą Gremolata wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje $15.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 195g białka, 27g tłuszczu, oraz w sumie 1436 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork ma 2 fanów. Dobrze sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz czosnek, cytryny, tuńczyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 94%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Makaron z tuńczykiem z pomidorami, kaparami i oliwą z oliwek bułka tarta, Pieczony Kalafior Z Bułką Tartą Gremolata, oraz Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej 4 łyżki EVOO w małej patelni na średnim ogniu z anchois, jeśli używasz. Roztop anchois w oleju, aż się rozpuści, a następnie dodać czosnek i mieszać 2 minuty, a następnie dodać bułkę tartą i mieszać i gotować, aż głęboko złoty kolor. Wymieszaj skórkę z 2 cytryn i pietruszki oraz pokruszone płatki czerwonej papryki. Wyłącz ogrzewanie i przenieś do miski.
Tuńczyk można łączyć z winem Merlot, Pinot Noir i różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "meatier", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe wino będzie również dobrze pasować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym wyborem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.