Makaron Z Tuńczykiem Cytrynowym I Oliwą Z Oliwek
Tunan cytrynowy i Pastan Oliwkowy to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 36g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z realsimple.com posiada 125 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Mieszanka linguine, czosnek, Skórka z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cytrynowy Makaron Z Tuńczykiem I Oliwą Z Oliwek, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Makaron z Tunanem i winegretem z czarnej oliwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa kubek wody do gotowania; spuścić makaron.Wytrzyj garnek z makaronem.
Dodać olej, czosnek i paprykę i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż pachnące, 2 do 3 protokół.
Dodać makaron, tuńczyk, Skórka z cytryny, łyżeczka soli, łyżeczka czarnego pieprzu, i zastrzeżone wody makaronu i gotować na małym ogniu, podrzucając, aż sos jest lekko zagęszczony i płaszcze makaron, 1 do 2 protokół.
Dodać pietruszkę i wrzucić do połączenia.