Makaron z kiełkami wołowiny i fasoli w zupie

Makaron z kiełkami wołowiny i fasoli w zupie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kiełkami wołowiny i fasoli w zupie. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 1295 kalorii, 58g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sól, galon, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Dan Dan z kiełkami fasoli, Koreański Pikantny makaron Shin z kiełkami fasoli mung (Sukju Ramyeon), oraz Makaron orzechowy Soba z tofu i marynowanymi kiełkami fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sodę oczyszczoną i wodę w misce. Następnie wymieszać sól i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać mieszaninę wody do mąki i soli i wymieszać, aż stanie się miękkie i giętkie ciasto. Ciasto pozostawić na około 30 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Wyłóż ciasto na deskę i 2 rękami zagniataj ciasto przez 15 do 20 minut, rozciągając ciasto w linę i obiema rękami, machając nim, aż się rozciągnie. Ciasto podzielić na 5 kostek ciasta. Używając suchej mąki, podwajaj ją raz po raz, obracając, aż zamieni się w zestaw makaronów. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Aby zrobić wołowinę: Umieść wszystkie składniki w garnku i gotuj przez około 1 godzinę na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Wyjąć z ognia i niech wołowina ostygnie, aż będzie wystarczająco chłodny do obsługi. Pokrój wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Aby zrobić zupę: w garnku do mieszania, połączyć kość z kurczaka, kość wołową, wodę i gotować przez około 90 minut. Wyrzuć kości i zatrzymaj zupę. Następnie umieść pieprz, zmielony imbir, sól, olej sezamowy i przyprawę do kurczaka w zupie. Doprowadzić zupę do wrzenia. Makaron gotować przez 1 minutę w gotującej się zupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Kości Z KurczakaKości Z Kurczaka
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Kość WołowaKość Wołowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodać pokrojoną wołowinę, pietruszkę i kiełki fasoli i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia54
Magazyn