Makaron Z Jednym Garnkiem

Makaron Z Jednym Garnkiem
Makaron z jednym garnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 1016 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czterech serów ravioli, woda, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jeden Garnek Makaronu Z Cukinią, Jeden Garnek Makaronu Fajita, oraz Jeden Garnek Makaron Z Grzybami Z Cukinii.

Instrukcje

1
Mieloną wołowinę gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż się kruszy i nie będzie już różowa; odcedzić. Wytrzyj holenderski piekarnik do czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Podsmażyć cebulę i grzyby w gorącym oleju na średnim ogniu 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę. Wymieszać wołowinę, sos do makaronu, 1 szklankę wody i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Doprowadzić sos do wrzenia; dodać ravioli. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub do makaronu jest gotowy. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Podawać natychmiast.
6
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sosu do makaronu Classico pomidorowo-bazyliowego oraz Ravioli z serem Buitoni family Size Four.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serowe RavioliSerowe Ravioli
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn