Makaron Z Jednym Garnkiem
Makaron z jednym garnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 1016 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czterech serów ravioli, woda, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jeden Garnek Makaronu Z Cukinią, Jeden Garnek Makaronu Fajita, oraz Jeden Garnek Makaron Z Grzybami Z Cukinii.
Instrukcje
Mieloną wołowinę gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż się kruszy i nie będzie już różowa; odcedzić. Wytrzyj holenderski piekarnik do czysta.
Podsmażyć cebulę i grzyby w gorącym oleju na średnim ogniu 8 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę. Wymieszać wołowinę, sos do makaronu, 1 szklankę wody i kolejne 3 składniki.
Doprowadzić sos do wrzenia; dodać ravioli. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub do makaronu jest gotowy. Wymieszać z serem.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy sosu do makaronu Classico pomidorowo-bazyliowego oraz Ravioli z serem Buitoni family Size Four.