Makaron, Prosciutto i zupa grochowa
Makaron, Prosciutto i zupa grochowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 455 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, prosciutto, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prosciutto I Makaron Z Groszkiem, Pasta Prosciutto, oraz Pasta Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przykrytej patelni 5-do 6-quart na dużym ogniu, doprowadzić bulion, wino i makaron do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki do ugryzienia, łącznie około 20 minut.
Tymczasem, w 8 - do 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszać prosciutto z masłem, aż chrupiące, o 5 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Groch wymieszać z bazylią do zupy i ciepła, aż groch będzie gorący, 1 do 2 minut.
Chochle do misek i dodać prosciutto.