Makaron Jabłkowy Kugel
Przepis Apple Noodle Kugel jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 305 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mielony cynamon, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Makaron Jabłkowy Kugel, Apple & Raisin Noodle Kugel, oraz Makaron Kugel.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posmaruj 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 5 protokół.
W dużej misce wymieszać roztopione masło i makaron.
Wymieszaj jabłka, żółtka, cukier, rodzynki, cynamon i ekstrakt waniliowy w mieszaninę makaronu, aż dobrze się wymieszasz.
Ubij białka w dużej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka powinny tworzyć ostry szczyt, który zachowuje swój kształt.
Białka złożyć w mieszaninie z makaronem; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, o 40 protokół.