Przepis Mahi Churro z Jalapeno Slaw i cynamon Aioli jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym pescatarian opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 10,68 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 982 kalorie, 61g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz kapustę, skrobię kukurydzianą, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z Curry Dill Aioli, Cukinia Owinięta Mahi Mahi W / Pomidor Aioli, oraz Mahi Mahi Fish Tacos z Chipotle Slaw i pieczonym sosem ananasowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój rybę na równe porcje wzdłuż, aby dopasować się do kształtu skorupy taco lub tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Ciasto: w dużej misce ubić jajka, skrobię kukurydzianą, mleko i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski Cukierków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Włożyć paski mahi mahi do ciasta, delikatnie wrzucić do marynaty i pozostawić do marynowania przez co najmniej 1 godzinę. Mieszaj od czasu do czasu, aby skrobia kukurydziana nie osiadła na dnie miski.
Podczas gdy ryby marynowane zrobić aioli: w robocie kuchennym lub blenderze, dodać żółtka, skórka pomarańczowa, sok pomarańczowy, czosnek, sól i cynamon. Pulsuj składniki, aż zostaną dobrze wymieszane, a następnie, przy uruchomionym procesorze, bardzo powoli zacznij dodawać olej rzepakowy. Tekstura, której szukasz, to majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka Pomarańczowa
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Odmiany Grzybów
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1 Pomarańcza, Skórka
Aioli
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Slaw: w dużej misce połączyć kapustę, jalapenos, Skórka z limonki, sok z limonki, miód, sól i kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Na 1 Ananasa
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Włożyć kawałki mahi mahi do oleju i gotować przez około 2 minuty na boku. Po zakończeniu wyjąć na papierowy ręcznik, aby osuszyć i natychmiast posypać prażoną mieszanką przypraw. Możesz iść tak ciężki lub lekki z przyprawą, jak chcesz. Powtarzaj ten proces, aż wszystkie ryby zostaną ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi Mahi
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Połóż 1 do 2 kawałków ryby w każdej skorupie taco lub podgrzewanej tortilli. Top z aioli i slaw i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Aioli
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
12
Kuchnie Food Network nie przetestowały tej receptury i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego.
AGO Negralada pochodzi z działki Tempranillo, najszlachetniejszej Hiszpańskiej odmiany winorośli. Winorośl jest sadzona w głębokich glebach żwirowych zmieszanych z piaskiem na powierzchni i produkuje wina o charakterystycznym, twardym, garbnikowym charakterze.Starzejąc się 24 miesiące w nowych beczkach z francuskiego dębu, wino rozwinęło teraz swój pełny potencjał. Jego pełna dojrzałość wydobywa się z warstw pachnących owoców truskawek, lukrecji, ziół i minerałów z miękkimi, jedwabistymi taninami na podniebieniu.
ago Negralada comes from a plot of Tempranillo, the noblest Spanish grape variety. The vines are planted in deep gravel soils intermixed with sand at the surface, and produce wines with a distinctive firm, tannic character.Having aged 24 months in new French oak barrels, the wine has now developed its full potential. Its full ripeness comes to the fore with layers of fragrant strawberry fruit, liquorice, herbs and minerals with soft, silky tannins on the palate.