Lukier z serem śmietankowym z brązowym masłem i burbonem
Twarogowy lukier z brązowym masłem i Bourbon może być tylko lukier szukasz. Ten przepis służy 120. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, ciężką śmietanę, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 84 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Spróbuj Babeczki marchewkowe z lukrem serowo-brązowym, Batoniki z cukinii z brązowym masłem śmietankowo-serowym lukrem, oraz Czerwone aksamitne bułeczki cynamonowe z brązowym masłem śmietankowo-serowym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1/2 szklanki masła rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Od czasu do czasu mieszaj i gotuj, aż mleko zbrązowieje i wyda orzechowy zapach, 15 do 20 minut.
Pozostałe 1/4 masła i śmietany połączyć w misce do miksowania.
Wlać rumiane masło do miski i odstawić na około trzy minuty, pozwalając ciepłe masło zmiękczyć Serek i zimne masło. Zeskrobać czarne nasiona z wanilii i dodać je do miski.
Dodać bourbon i wymieszać na małej prędkości, aż będzie gładka.
Stopniowo dodawaj cukier i śmietanę, na przemian, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Jeśli lukier jest zbyt miękki do dekoracji, przechowywać w lodówce przez około pół godziny przed użyciem.