Lukier Z Masła Orzechowego

Lukier Z Masła Orzechowego
Lukier z masła orzechowego to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 1491 kalorii, 22g białka, oraz 84g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 3523 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier cukierniczy, kremowe masło orzechowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Podobne przepisy to Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, Lofthouse-Style Soft Peanut Butter Chip Sugar Cookies with Peanut Butter lukier, oraz Jednoserwowe masło orzechowe ciasto mikrofalowe z lukrem z masła orzechowego.

Instrukcje

1
W dużej misce, beat masło i masło orzechowe, aż lekkie i puszyste. Powoli ubijamy 1/2 cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać w 1/4 szklanki śmietany. Beat w pozostałym cukrze cukierników. W razie potrzeby dodaj trochę więcej śmietany lub mleka, aż lukier osiągnie dobrą konsystencję rozprowadzania. Sprawia, że wystarczy na mróz jeden 2 warstwy 9 cala ciasto lub jeden 9x13 cala ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
LukierLukier
KremKrem
MlekoMleko
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Magazyn