Lukier Z Ajerkoniakiem

Lukier Z Ajerkoniakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur napojów, więc dać lukier ajerkoniak spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 252 kalorie, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 29 centów za porcję. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, {Doprawione} ciasteczka z ajerkoniakiem z lukrem maślanym, oraz Wykwintne ciasto z lukrem z ajerkoniakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste, około 2 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać trzepak i boki miski za pomocą gumowej szpatułki.Przekręcić mikser na średnio niski, stopniowo dodawać cukier puder i ubijać aż do połączenia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
SzpatułkaSzpatułka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać pozostałe składniki i ubić, aż lukier jest bardzo przewiewny i dokładnie wymieszać, o 2 protokół. Użyj natychmiast, aby zamrozić ciasteczka lub babeczki, lub przechowuj w lodówce, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn