Need a lukier bezglutenowy i wegetariański? Lukier kokosowo-orzechowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1105 kalorii, 13g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.1 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz pekan, żółtka, płatki kokosowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasto bezglutenowe Pecan Pie z kruszonką Pecan i lukrem Pralinowym, Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym, oraz Makaroniki Kokosowe.
Instrukcje
1
Mleko, cukier, masło i żółtka połączyć w 3-qt. ciężki rondel. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu; gotować 8 do 10 minut lub aż lukier zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
1 Rożek Cukru Lodowego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia. Wymieszaj z kokosem, pekanami i wanilią.