Lucky ' s Lucky peklowana wołowina i kapusta

Lucky ' s Lucky peklowana wołowina i kapusta
Przepis Lucky ' s Lucky peklowana wołowina z kapustą jest gotowy w około 4 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na $2.49 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do dzień św. Patryka. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, mostek z peklowaną wołowiną, irlandzką whiskey jigger i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rześki Zaklinacz: Szczęśliwa czerwona kapusta i jabłka, Szczęśliwy Diabeł, oraz Lucky 7 Layer Dip.

Instrukcje

1
Włożyć mostek wołowy i Zawartość opakowania przypraw do garnka i napełnić wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na małym ogniu przez około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek WołowyMostek Wołowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać kapustę i ziemniaki, i dusić na małym ogniu przez 2 więcej godzin. Mieszać w whisky, gdy jest prawie gotowy. Od czasu do czasu sprawdzaj poziom wody i wymieniaj w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
WhiskeyWhiskey
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia44
Magazyn