Lucjan Ze Skórką Ziemniaczaną
Lucjan ze skórką ziemniaczaną zajmuje około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 18g tłuszczu i w sumie 402 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,09 USD za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś płatki ziemniaczane, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy obejmują Lucjan Ze Skórką Ziemniaczaną, Lucjan Ze Skórką Ziemniaczaną, oraz Lucjan Żółtogłowy W Skórce Ziemniaczanej.
Instrukcje
Umieść jajka w płytkiej misce. W innej płytkiej misce połącz płatki ziemniaczane i tymianek.
Posyp filety solą i pieprzem. Zanurz jajka i obtocz mieszanką ziemniaczaną.
Na dużej patelni gotuj filety w oleju partiami na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla Snappera. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest dziki koń nieokiełznany Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.