Low Fat Lemon Lima Bean Tabbouleh może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 120 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 35 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni Środkowo-Wschodniej. Mieszanka oliwy z oliwek, soku z cytryny, korzenia imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Niskotłuszczowe Cynamonowe Kulki Energetyczne, Low Carb Bagels-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Kurczak Grillowany Z Cytryną I Czosnkiem Z Sałatką Z Fasoli Lima.
Instrukcje
1
W misce ubić sok z cytryny, oliwę z oliwek, imbir, czosnek, cukier i kolendrę.
Połączyć wodę, bulgur i sól w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć rondel, zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, aż woda się wchłonie, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i puch widelcem.
4
Doprowadzić oddzielny rondel z wodą do wrzenia; dodać fasolę lima i sól czosnkową. Gotować, aż fasola lima będzie miękka, 5 do 7 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Czosnkowa
Fasola Lima
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
W dużej misce wymieszać bulgur, fasolę lima, pomidor, ogórek, zieloną cebulę i miętę. Rzuć do płaszcza. Przykryj miskę folią i przechowuj w lodówce, aby wymieszać smaki, 2 godziny na noc.