Linguini Bolognese z pancettą, wołowiną, sosem pomidorowym, ziołami i parmezanem
Linguini Bolognese z pancettą, wołowiną, sosem pomidorowym, ziołami i parmezanem 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,74 USD za porcję. Ten sos ma 760 kalorii, 30g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką linguini, cebulę, pancettę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 68%, który jest solidny. Spróbuj Linguini warzywne z ?Bolognese? SOS, Linguini z sosem wołowym Ragu, oraz Pieczony Pomidor z parmezanem i ziołami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami i zarezerwuj.
W średnim rondlu podsmaż pancettę z oliwą z oliwek.
Dodaj czosnek, marchewkę i cebulę i smaż do miękkości.
Dodaj wołowinę i smaż na brązowo.
Dodaj pomidory i zmiażdż drewnianą łyżką.
Dodaj tymianek i gotuj od 30 minut do godziny, od czasu do czasu mieszając. Dopraw solą i pieprzem.
W ostatniej chwili dodaj bazylię. Makaron wrzucić z sosem, polać natką pietruszki i parmezanem.