Linguine z kiełbasą i kapustą
Linguine z kiełbasą i kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Linguine z kiełbasą i kapustą, Linguine z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami i zupą z jarmużu, oraz Linguine z małż, kurczak bazylia kiełbasa, pomidory i jarmuż.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 3 kwarty wody do wrzenia.
Dodaj linguine i mieszać od czasu do czasu, aż ledwo przetargu do ugryzienia, 8 do 11 protokół.
Tymczasem opłucz jarmuż; przycinaj i odrzucaj twarde łodygi.
Pokrój liście poprzecznie na paski o szerokości 1/4 cala. Opłukać, łodygi i nasiona papryki; pokroić wzdłuż na 1/4-cala szerokości plastrów 2 cale długości. Cebulę obrać i cienko pokroić. Czosnek obrać i zmielić. Pokroić kiełbaski po przekątnej 1/4 cala grubości.
W 12-calowej patelni nonstick lub 5-do 6-Quart patelni na dużym ogniu, mieszać kiełbasy w oliwie z oliwek, aż lekko rumiane, 2 do 3 protokół.
Dodaj paprykę, cebulę, czosnek i płatki chili; mieszać, aż cebula zacznie brązowieć, 2 do 3 protokół.
Dodać jarmuż i mieszać, aż zwiędnie, 1 do 2 protokół.
Dodać bulion i mieszać do wrzenia.
Odcedzić makaron i wrócić do patelni.
Dodać mieszankę kiełbasy, ser, sól i pieprz do smaku. (Jeśli makaron ostygnie, mieszamy na średnim ogniu, aż się nagrzeje.)
Wlać do szerokiej miski lub równomiernie rozprowadzić między talerzami.
Odmiana: Zastąp kawałki bez kości, obrane ze skóry udka z kurczaka na kiełbaski i musztardę, boćwinę Szwajcarską lub szpinak na jarmuż.