Linguine z czerwoną papryką, zieloną cebulą i orzeszkami piniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Linguine z czerwoną papryką, zieloną cebulą i orzeszkami piniowymi. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1069 kalorii, 27g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wino, zieloną cebulę, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Focaccia Z Gorgonzolą, Orzeszkami Pinii I Zieloną Cebulą, Linguine Ze Szparagami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Linguine z makaronem do squasha i orzechami pinii przepis.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj paprykę; sauté aż chrupiące-przetargu, o 4 protokół.
Dodaj zieloną cebulę i smażyć 2 protokół.
Przenieść mieszankę warzywną do miski.
Dodać śmietanę i wino do tej samej patelni i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, o 3 protokół.
Wymieszać w ser i wszystko, ale 1 szklanka mieszanki warzywnej. Dusić Sos 2 minuty do mieszania smaków; doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Powrót makaron do garnka.
Dodać sos i wrzucić do herbu na średnim ogniu, dodając zastrzeżone gotowania cieczy przez łyżki do zwilżenia, w razie potrzeby. Makaron na talerzach.
Dekoruj zarezerwowane 1 szklanka warzyw.
Posypać orzeszkami pinii.