Letnia zupa pomidorowa z kozim serem Herbed może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,88 zł za porcję. Mieszanka pomidorów-obranych, pomidory koktajlowe, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Herbed goat ' s cheese & summer Veg tarts, Kremowa zupa szparagowa z kozim serem herbacianym, oraz Fire Island Burst pomidorowy makaron z cytryną Herbed kozi ser Kulki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wrzucić posiekane pomidory z ogórkami, sok pomidorowy, oliwa z oliwek, sok z cytryny, cebula i 3 łyżki każda z bazylii i kolendry. Pracując partiami, puree warzywa w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: Sacramento)
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1-1/2 Uncji Gin
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać zupę do innej dużej miski, doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.