Lemoniada Truskawkowa Ice Pops
Truskawkowa Lemoniada Ice Pops to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. 121 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka koncentratu lemoniady, truskawki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Strawberry Lemonade Ciasto Ciasto Treat Pops, Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, oraz Malinowa Lemoniada Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym dzbanku wymieszaj koncentrat lemoniady i wodę.
Umieścić truskawki w pojemniku blendera i puree, aż będzie gładka.
Wlać część lemoniady, jeśli to konieczne, aby ułatwić mieszanie. Przecier truskawkowy wymieszać z lemoniadą.
Wlać do foremek i zamrozić do twardości, około 4 godzin.