Lemoniada Truskawkowa Ice Pops

Lemoniada Truskawkowa Ice Pops
Truskawkowa Lemoniada Ice Pops to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. 121 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka koncentratu lemoniady, truskawki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Strawberry Lemonade Ciasto Ciasto Treat Pops, Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, oraz Malinowa Lemoniada Ice Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym dzbanku wymieszaj koncentrat lemoniady i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Częściowo Koncentrat LemoniadyCzęściowo Koncentrat Lemoniady
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Umieścić truskawki w pojemniku blendera i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać część lemoniady, jeśli to konieczne, aby ułatwić mieszanie. Przecier truskawkowy wymieszać z lemoniadą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
LemoniadaLemoniada
4
Wlać do foremek i zamrozić do twardości, około 4 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn