Latke peklowana kanapka z wołowiną z jabłkiem i kwaśną śmietaną

Latke peklowana kanapka z wołowiną z jabłkiem i kwaśną śmietaną
Przepis Latke peklowana kanapka z wołowiną z jabłkiem i kwaśną śmietaną Slaw może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. To danie główne ma 903 kalorie, 37g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ocet jabłkowy, ziemniaki russet, peklowaną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka z peklowaną wołowiną i Slaw, Irlandzkie bułeczki z cheddarem z peklowaną wołowiną i jabłkami, oraz Wolnowarowy mostek wołowy Peklowany z chrzanową śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki zetrzeć na tarce pudełkowej, używając dużego rusztu, do dużej miski. Opłucz ziemniaki, przykrywając wodą, a następnie spuść wodę z ziemniaków, wyciskając jak najwięcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mączkę Macy, szczypiorek, mąkę, sól, pieprz, jajka i cebulę do ziemniaków i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Odmierz 1 szklankę mieszanki ziemniaków i dodaj do patelni. Lekko spłaszczyć latke łopatką. Smażyć latke, aż krawędzie będą złotobrązowe, 6 do 8 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Przenieś do stojaka z drutu, aby spuścić. Powtarzaj, aż cała mieszanina ziemniaków zostanie użyta, dodając w razie potrzeby olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Umieść 4 uncje peklowanej wołowiny na 1 latke. Top z jabłkiem i kwaśną śmietaną Slaw i z innym latke.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Do dużej miski dodaj śmietanę, ocet, musztardę, miód, olej i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dobrze wymieszać i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9
Dodać sok z cytryny, jabłka i szalotki i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
10
Niech slaw stać w temperaturze pokojowej, około 20 minut.

Składniki

306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków2jajajaja2(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany świeży szczypiorekdrobno posiekany świeży szczypiorek4Jabłka Granny Smith, grubo starte na tarce do pudełekJabłka Granny Smith, grubo starte na tarce do pudełek0(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony11 funt cukinii,grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz454Orzechy dowolne (posiekane)chuda peklowana wołowina, cienko pokrojonachuda peklowana wołowina, cienko pokrojona306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo wyciśnięty sok z cytrynyświeżo wyciśnięty sok z cytryny796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka octu sherry lub soku z cytryny1 łyżka octu sherry lub soku z cytryny1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, plus więcej w razie potrzebyoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, plus więcej w razie potrzeby1(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1kilogramyziemniaki russet, obraneziemniaki russet, obrane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszalotka, tartaszalotka, tarta596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)gorczyca żółtagorczyca żółta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn