Lasagne Tofu
Lasagne tofu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.31 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka tofu, ser mozzarella, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Lasagna Easy Tofu, Lasagne Ze Szpinakiem Tofu, oraz Herbed Tofu Lasagne Z Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj lasagne i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W średniej misce połączyć tofu, jajka, sól, pieprz, gałka muszkatołowa, mleko, sos spaghetti, pietruszka i 1 szklanka sera mozzarella.
Rozłóż warstwę na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Warstw makaron lasagne z mieszaniny sosu, kończąc sosem.
Posypać pozostałą mozzarellą i parmezanem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 do 35 minut.