Lasagne biedaka mamy
Przepis Mamuśka biedna Lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 10 minut. To danie główne ma 217 kalorii, 15g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje 98 centów za porcję. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zieloną cebulę, szeroki makaron, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco ), Lasagne z karczochami (Lasagne di Carciofi), oraz Bary PBJ Momma dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia toczenia. Gotować makaron, aż gotowane przez jeszcze firmy do ukąszenia, o 5 protokół; odcedzić.
Gotować mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, łamanie mięsa na kruszy się, jak gotuje, aż wołowina jest całkowicie rumiane, o 10 protokół.
Wymieszać w sosie pomidorowym, doprawić solą i czarnym pieprzem.
Ubić serek w misce, aż będzie gładki. Ser twarogowy, śmietanę, zieloną cebulę i zielony pieprz wymieszać z serem śmietankowym.
Połowę ugotowanego makaronu wyłożyć na dno przygotowanego naczynia do pieczenia; wyłożyć mieszanką serową, upuszczając ją na makaron łyżkami i rozprowadzając po makaronach. Przykryć pozostałą połową makaronu i rozprowadzić mieszaninę mięsa na wierzchu w równej warstwie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka będzie bąbelkowa, około 40 minut.