Kurczaka Potstickers

Kurczaka Potstickers
Jeśli masz około 1 godzina i 40 minut do spędzenia w kuchni, Potstickers kurczaka może być doskonała bez nabiału przepis do wypróbowania. Za 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 27g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś mielonego kurczaka, ocet ryżowy, opakowania wonton i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 9 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 60%, to danie jest solidne. Kurczaka Potstickers, Kurczaka Potstickers, oraz Kurczaka Potstickers są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Na gorącej patelni podsmaż mielonego kurczaka, czosnek, imbir i szalotkę razem, aż kurczak będzie dokładnie ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonego Białego Mięsa Kurczaka1 Funt Mielonego Białego Mięsa Kurczaka
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Odsącz nadmiar tłuszczu i wymieszaj kurczaka w misce z masłem orzechowym, brązowym cukrem, pastą chili, bazylią i kolendrą. Schłodź mieszaninę, a następnie zawiń w opakowania wonton. Przenieś krawędzie do rogu lub po prostu złóż w trójkąty, używając odrobiny wody, aby "przykleić" krawędzie. W garnku wyposażonym w kosz do gotowania na parze zagotuj od 1 do 2 cali wody. Gotuj na parze naklejki na garnki w koszu do gotowania na parze przez 8 do 10 minut, aż opakowania będą przezroczyste i podawaj z sosem do maczania chili mint.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
PottickersPottickers
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Pasta ChiliPasta Chili
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Przecier składniki w robocie kuchennym przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Podawać w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór dla garnków. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 - litrowa butelka-Jeroboam) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn