Kurczak z czarną fasolą
Kurczak z czarną fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 230 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę, paprykę, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z czarną fasolą i szynką, Crock-Pot kurczak i czarna fasola, oraz Quinoa z kurczakiem i czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklanej lub ceramicznej misce wymieszać lekki sos sojowy, skrobię kukurydzianą, 1 łyżeczkę cukru i pieprz.
Dodać pierś z kurczaka i wrzucić równomiernie płaszcz. Przykryj miskę folią i marynuj w lodówce przez 10 minut.
Podgrzać wodę na dużej patelni na średnim ogniu do wrzenia. Szybko wymieszać kurczaka i gotować przez 3 do 4 minut. Kurczak nie zostanie ugotowany.
Odcedzić wodę i umieścić kurczaka na talerzu. Odstawić. Ostrożnie wytrzeć patelnię i podgrzać olej roślinny na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać imbir i czosnek, aż będą pachnące. Wymieszać z kurczakiem, czarną fasolą i 1 łyżką cukru. Gotuj piersi z kurczaka, aż nie będą już różowe w środku. Wymieszać w czerwonej i zielonej papryce, zielonej cebuli, marchew, sos ostrygowy, i gęsty sos sojowy. Gotować i mieszać przez 1 protokół.